miercuri, 5 noiembrie 2014

Versiunea 9.4 lansata in 5 noiembrie


Versiunea 9.4 este gata de lansare. Acest update va aduce schimbari importante, cateva remedieri ale jocului si reechilibrarea unor tancuri.
Un scurt rezumat al schimbarilor si modificarilor aduse:



HARTA NOUA: Stalingrad

Harta noua istorica introdusa in randul hartilor existente, recreata exact dupa detaliile orasului de la sfarsitul razboiului. Ofera lupte incitante si multe posibilitati tactice.


Modul Stronghold (Fortareata) inbunatatit:

Schimbari majore in cadrul acestui mod care va permite upgrade-ul cladirilor pana la lvl 10 dar si misiuni suplimentare. De asemenea clanurile vor avea posibilitatea de a ataca fortaretele inamice pentru a le jefui de resurse in cazul victoriei. 


Schimbari in modul Team Battles:

Incepand cu aceasta versiune formatul Team Battels 7/54 ia locul celui de 7/42. Mai mult decat atat conditiile de victorie vor fi modificate existand doua baze pentru captura in loc de una.


Rebalansarea hartilor:

Urmatoarele harti au fost inbunatatite

- Komarin
- Malinovka
- Arctic Region
- Airfield


Tanc Premium nou: SU-76I
Linia Sovietica este completata cu un nou Tier III distrugator premium, creat pe sasiu de Stug III si Pz.Kpfw. III. Acesta va fi disponibil in Premium Shop incepand cu 6 Noiembrie.


Modificari ale tancurilor:



Veti putea beneficia de toate aceste schimbari odata ce update-ul va fi implementat in joc. Pentru a face aceste modificari serverele vor fi in mentenanta in 5 noiembrie de la ora 06:00 pana la 13:00 

ATENTIE!: In urma implementarii Versiunii 9.4, luptele de Clan Wars vor fi blocate din 5 noiembrie ora 04:15 pana in 6 noiembrie ora 04:15. Jucatorii cu Premium Account activ pe perioada implementarii vor fi recompensati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu