joi, 23 octombrie 2014

Ce tanc premium imi cumpar?

Prima recomandare este ca inainte sa cumparati un tanc premium sa intrati pe test server si sa va jucati cu toate apoi sa faceti o alegere. Totusi cheltuiti niste bani si ar fi indicat ca sa nu va para rau dupa. Dureaza cam 20-30 min (pentru o conexiune de internet – viteza medie) sa download-ati jocul de pe test server.

Ar trebui luate in considerare cateva aspecte in privinta tancurilor premium. Intrebarea uzuala este “care tanc premium face cele mai multe credite?”, iar raspunsul vine imediat in functie de fiecare jucator : T 34, Lowe, FCM 50 t, etc. Oficial exista o ierarhie a tancurilor premium (credite castigate) pe care o gasiti in acest link.


Raspunsul meu la intrebarea enuntata mai sus este :”tancul in care tu te simti cel mai bine si cu care tu joci cel mai bine”. Nu tancul va asigura castigul creditelor ci dmg-ul pe care il dati voi in joc! In orice tanc premium ai juca nu te astepta ca la o medie de 1000 dmg/joc sa primesti multe credite.
Cel mai indicat ar fi ca tancul premium sa fie pe linia preferata (tier 8-10). Foarte important – pe tancul premium se cresc foarte bine echipajele care pot fi schimbate oricand pe tancurile corespondente.
Exemplu:
Iti place T32 –T110 E5/T57 Heavy … corespondentul este T 34;
Tiger2 – E100/Mouse … corespondent Lowe;
IS3-IS7/KV4-IS4 …corespondent IS6 sau KV5;
AMX 50 100 – AMX 50B … corespondent FCM 50t
110-113 … corespondent 112
Cam acestea ar fi primele recomandari pentru heavy tank tier 8 premium.

Un comentariu:

  1. Am citit acest articol insa in continuare sunt nehotarata intre IS6 si FCM ... dar mai am timp sa ma gandesc pana la Craciun :)

    RăspundețiȘtergere